Von Resort Elite

Special Offer incepand de la 1766 EUR

Despre Von Resort Elite

 Hotelul Von Resort Elite a fost deschis in anul 2002, ultima renovare a avut loc in 2013. Hotelul are o o suprafata totala de 20.000 mp. Acesta dispune de 180 camere: standard, bunkbed, superior room,family room si honeymoon.
Hotelul Von Resort Elite este situat in localitatea Side, la 17 km de localitatea Manavgat, la 65 km de centrul orasului Antalya si la 55 km de aeroport.

CAZARE :
Hotelul dispune de 180 de camere, impartite in 3 categorii: camere standard, camere superioare, camere cu pat supraetajat si camere pentru luna de miere.
Standard room: are o suprafata de 31 m², o capacitate de max. 3 adulti si 1 copil, dotata cu baie cu cabina de dus, minibar, televizor, telefon, aer conditionat si seif. Room service 24/24.
Superior Room: are o suprafata de 36m² , o capacitate de max. 2 adulti + 1 copil, dotata cu baie cu cabina de dus, minibar, televizor, telefon, aer conditionat si seif. Room service 24/24.
Family room bunk bed: are o suprafata de 36m²,  o capacitate de max. 2 adulti + 2 copii + 1 copii sau 4 adulti + 1 copil. Patul supraetajat este separat de restul camerei printr-un panou separator. Camera dotata cu cu baie cu cabina de dus, minibar, televizor, telefon, aer conditionat si seif. Room service 24/24.
Honeymoon room: are o suprafata de 36 m², si este conceputa special pentru tinerii proaspat casatoriti. In aceasta camera alaturi de partenerul iubit vei avea parte de suprize romantice si speciale.Camera dotata cu cu baie cu cabina de dus, minibar, televizor, telefon, aer conditionat si seif. Room service 24/24.

Galerie foto.

Harta.

Abonati-va la Newsletter

Înscrieti-va in lista noastra de discutii pentru a obtine ultimele actualizari si oferte