Cauta si rezerva un hotel.

Cele mai bune oferte online.
Camera 1
Camera 2
Camera 3
Camera 4

Experiente minunate

Există o mulțime de oameni neînfricați care au decis să lase în urmă viața de zi cu zi, și-au făcut bagajul și au plecat în lume. Pentru cei mai mulți dintre noi însă lucrurile nu stau chiar așa. Totuși, sunt câteva experiențe de călătorie pe care merită să le trăiești pe propria piele, cel puțin o dată în viață.

Croazierele noastre

Croazierele se adreseaza tuturor celor care isi doresc o aventura maritima de lux si tuturor celor care doresc sa exploreze zone exotice, putin circulate, sa vada porturi despre care au citit in carti sau au vazut in filme si care viseaza sa traiasca cel putin o data in viata experienta unei calatorii de o rara splendoare. Croaziere in Marea Mediterana, Nordul Europei, Caraibe, America de Sud, Oceanul Indian, Asia. Planuiesti o coaziera de vis? Rezerva-ti un loc din timp si profita de ofertele noastre speciale pentru croaziere in Caraibe, pe Coasta Atlantica, in Canada si Noua Anglie, sau pe Canalul Panama!

Rezervati vacanta acum

Pentru a rezerva oricare dintre serviciile oferite de Agentia Callatis Travel , puteti face o REZERVARE ONLINE sau ne puteti contacta la numarul de telefon 0701 19 19 22. De asemenea ne puteti trimite un e-mail la adresa : contact@callatistravel.ro

Support pe toata durata

Oferim suport pe toata durata calatoriei dumnevoastra !

Abonati-va la Newsletter

Înscrieti-va in lista noastra de discutii pentru a obtine ultimele actualizari si oferte